terug naar boven
De volgende wandeling is op 14 juni tussen Burgau en Salema
Voorlopers : Wilma & Hans
afstand/duur : ca 7 km / + 2 uur
moeilijkheid : middelzwaar
telfnrs voorlopers : 963 234 085
en organisatie : 912 826 228
De traditionele juni-westkust-wandeling hebben we deze keer georganiseerd aan de zuidwestkust, tussen Burgau en Salema. We hopen dat er een verfrissend windje staat. We starten om 9.30 uur bij Cabanas da Baia aan het strand van Cabanas Velhas voor de koffie.

Om 10.00 gaan we de kliffen up and down met prachtige vergezichten op zee. Daarna komt het middenstuk dat meer door het binnenland gaat. Op het eind passeren we Forte de Almádena, een fort uit de 17e eeuw, gebouwd op Romeinse grondvesten, nu een ruïne met een mooi overzicht over de omgeving. We eindigen weer bij het strand van Cabanas Velhas

De route is niet moeilijk maar er zitten verscheidene klimmetjes en afdalingen in, vandaar middelzwaar. Goed schoeisel is belangrijk. We lopen voornamelijk op paden en paadjes, en ook een klein stukje asfaltweg. Er is een verkorte route die een ½ km korter is, maar wel makkelijker, nl over de asfaltweg..

De lunch gebruiken we bij (Braziliaans) restaurant O Malhão tussen Burgau en Luz aan de M537. Er is een buffet met keuzes vlees, vis, groente etc. Dus je hoeft geen menukeuze op te geven. De kosten zijn € 19,- p/p inclusief drank en koffie toe en
we verzoeken je dit contant op de ochtend van de wandeling te betalen.

Het maximale aantal deelnemers aan de wandeling bedraagt 40 personen.
naam/namen:
(mobiel) telefoonnummer:
email:
ruimte voor evt bijzonderheden:
aanmelder(s) heeft/hebben de regels onder knop "Aanmelden" hierboven gelezen.
N.B. Dit aanmeldformulier is UITSLUITEND bedoeld voor leden om zichzelf (en evt hun gasten) aan te melden. Niet-leden kunnen contact opnemen met het secretariaat om te bezien of zij eventueel aan een wandeling kunnen deelnemen. Zie onder de knop 'Contact' bovenaan deze pagina.
aanmelder(s) heeft/hebben kennis genomen van het gestelde onder "Aansprakelijkheid" bovenaan
deze pagina.

Graag uiterlijk op zondag 11 juni vóór 18:00 uur ontvangen wij jouw aanmelding. Op maandag 12 juni vóór 18:00 uur ontvang je dan definitief bericht of je wél of niet kunt meewandelen.

 

Geef svp in de invulvakjes hieronder jouw naam/namen op, vermeld jouw (bij voorkeur mobiele) telefoonnummer en jouw emailadres en vergeet svp niet jouw keuze(s) voor het lunchmenu te vermelden.

 

Druk op de knop "verstuur aanmelding" om jouw aanmelding voor de volgende wandeling te versturen.

 

De foto's hieronder geven een impressie van de wandeling: klik op een willekeurige foto en er gaat een nieuw venster open. In dat venster kunt je met de pijltjes links en rechts door deze foto's bladeren. Rechtsonder staat het "kruisje" om het fotovenster weer te sluiten.