terug naar boven
We liepen in de prachtige omgeving van Alte. De grootste klim hadden we gelukkig al motorisch gedaan, voordat we aankwamen op ons koffiepunt bij hotel Alte. Het was weer een vrolijk weerzien voor een ieder en de gesprekken lijken nooit stil te vallen.

Via de achteruitgang van hotel Alte kwamen wij uit op de mooie route. Stukje pad, weg oversteken, klein stukje asfalt en dan direct de smalle groene geitenpaadjes op. Voor de korte broekers onder ons was het mogelijk een beetje afzien want links en rechts wel prikkelbosjes en brandnetels.

De smalle paadjes veroorzaakten ook een lang en kwetterend lint door de verder rustige vallei. We genoten van het jonge uitbottend groen en van de uitbundig bloeiende gele bloemetjes.

De wandeling was als licht aangegeven maar er waren natuurlijk wel een paar kleine klimmetjes in verwerkt en bij navraag leek de wandeling beter te passen in een nog niet bestaande categorie tussen licht en middelzwaar 😉.

Uiteindelijk zijn we allemaal weer goed aangekomen bij restaurant O Folclore, de één iets eerder dan de ander…….. En de unanieme mening is dat dit restaurant met het prachtige terras with a view, heerlijk eten en een prettige bediening toch een topper blijft. En zo kwam er weer een einde aan een heerlijke wandeling met prachtig weer.

Bij het kijken van de foto's hieronder kun je gebruik maken maken van de fullscreen en pauze icoontjes in de linker bovenhoek.
Voorlopers : Ans en Theo
afstand/duur : ca 7,5 km / + 2 uur
moeilijkheid : licht tot middelzwaar
aantal deelnemers : 41
omstandigheden : stralend wandelweer
21 februari bij Alte