s' Morgens vroeg om 09:00 uur kwamen de eerste van 43! wandelaars al aan bij het restaurant nabij Sao Marcos da Serra. De temperatuur was op dat moment  niet hoger dan 11 graden maar de zon scheen.

Nadat een warm kopje koffie was gedronken vertrokken we om 09:45 uur richting het voetbalveld vanwaar de wandeling begon. Na een eerste blik op Sao Marcos vervolgden we onze weg over de rustige paden. Een ieder genoot van de omgeving met heuvelachtige vergezichten. Af en toe werd even gestopt, o.a. ook voor de groepsfoto. Het laatste gedeelte werd gelopen door de droge rivierbedding en eindigde met opnieuw een mooie blik op Sao Marcos. Iedereen genoot van de "weer eens wat andere omgeving dan anders" en de wandeling.

De daaropvolgende lunch werd prima verzorgd door de restauranthouder en zijn personeel en was naar de zin van iedereen. Ans, bedankt voor de hulp wat betreft de lunch. Een extra compliment willen we graag geven aan het bestuur en met name Hans en Henriette, die de afgelopen weken veel van doen hadden met het coronagebeuren binnen de vereniging. Zij zijn hier heel verstandig mee omgegaan, maar het heeft best wel impact gehad.

Vol optimisme gaan we op naar de volgende wandeling!

De foto's hieronder geven een impressie van de wandeling: klik op een willekeurige foto en er gaat een nieuw venster open. In dat venster kunt u met de pijltjes links en rechts door deze foto's bladeren. Rechtsonder staat het "kruisje" om het fotovenster weer te sluiten.
17 november in de omgeving van Sao Marcos da Serra
Voorlopers : Gré & Jacques
afstand/duur : 8,5 km / 2 u - 15 min
moeilijkheid : gemiddeld
aantal deelnemers : 43
omstandigheden : uitstekend wandelweer
terug naar boven