20 februari in de omgeving van Luz - Burgau
Om half tien verzamelden we met 52 wandelaars bij Luz Beach Cafe op de boulevard van Luz voor een lekker bakje koffie. Met prachtig weer vertrokken we over de boulevard, door het stadje richting de kliffen en richting Burgau. Ik denk dat we allemaal erg genoten hebben van weer een prachtig stuk Portugal met z'n mooie oceaan.

De lange wandeling bedroeg ongeveer 8,5 km en de verkorte route ong. 7 km. Maar al met al werd de korte route bijna net zo lang als de lange route. Dit kwam doordat de voorlopers, Henriëtte en Petra, niet meer voorop liepen, maar gezellig kletsend in het midden. Dus gewoon achter anderen aanliepen, waardoor ze een beetje de weg kwijtraakten. De pret was er niet minder om.

Uiteindelijk toch geëindigd bij restaurant Saffron. Waar al snel de andere groep arriveerde. Met z'n 45-en genoten we van een heerlijke lunch in buffetvorm en in een goede sfeer. Voldaan gingen we huiswaards.
We kunnen terugkijken op weer een geslaagde dag.

De foto's hieronder geven een impressie van de wandeling: klik op een willekeurige foto en er gaat een nieuw venster open. In dat venster kunt u met de pijltjes links en rechts door deze foto's bladeren. Rechtsonder staat het "kruisje" om het fotovenster weer te sluiten.
terug naar boven
Voorlopers : Henriette & Petra
afstand/duur : 7 - 8 km / ca 2,5 uur
moeilijkheid : licht
deelnemers : 52
ömstandigheden : uitstekend wandelweer