18 april in de omgeving van het Santa Clara Stuwmeer
Voorlopers : Theo en Aad
afstand/duur : 8 km / 2,5 uur
moeilijkheid : middelzwaar
aantal deelnemers : 44
omstandigheden : prima wandelweer
terug naar boven
Een wandeling om niet te snel te vergeten. Ineke en ik begonnen de dag al goed, door de route ernaartoe niet goed te hebben bekeken. Achteraf hoorden we dat de route altijd aangegeven wordt bij de aankondiging. Blond, Blond.

We vertrokken vanaf Senhora do Verde en dan via de Monchique. Een prachtige rit, maar zo bochtig, dat we alletwee ietwat misselijk bij het hotel arriveerden. Maar dat ebde snel weg door het wonderschone uitzicht.

De wandeling vond ik echt heel erg zwaar, dacht dat ik in een strafkamp beland was. Ha, ha. Ook eigen schuld, want mijn conditie laat zeker veel te wensen over. Maar toch zo genoten, van de natuur, de mensen die ik nu heb leren kennen en inmiddels al kende.

De lunch was voortreffelijk en we hebben zo gelachen aan tafel.

Terug konden we achter 2 leuke meiden (sorry; naam vergeten ) aanrijden. Dat was rechttoe rechtaan, en wederom fantastische natuur. Al met al een hele fijne dag gehad.

Dank aan de organisatie.

Petra IJspeert.

De foto's hieronder - die dit keer gemaakt werden door Gerty Geerts - geven een impressie van de wandeling: klik op een willekeurige foto en er gaat een nieuw venster open. In dat venster kunt u met de pijltjes links en rechts door deze foto's bladeren. Rechtsonder staat het "kruisje" om het fotovenster weer te sluiten.