Om 9h30 verzamelde zich de groep met ong. 45 deelnemers bij café O Encalhe in Traviscal. Daar werd koffie gedronken en voor de liefhebbers waren er pasteis de nata. De temperatuur was aangenaam en ondanks de matige weersverwachting bleef het droog. De wandeling was niet zwaar, op een kleine klim na aan het begin.

De wandeling werd nog uitgebreid met een rondgang over de mooie Quinta van Marjan Stienstra, waar we konden constateren dat ook haar paarden (inmiddels zeer bejaard) een prima verzorgde oude dag beleven. Op tweederde van de tocht was er mogelijkheid om via een kortere route naar het eindpunt te gaan .Het terrein was afwisselend, hoog-laag, meestal vlak. De natuur toonde ons zijn mooiste kleed, zelfs wilde cyclamen. Na ruim 2 uur was iedereen terug bij het café. Eensgezind werd koers gezet naar Restaurant O Foral. Daar hebben we gezellig samengezeten  en iedereen heeft genoten van een uitstekende en gevarieerde lunch. Waarbij het dessert een extra vermelding verdient. Het was weer zoals altijd een geslaagde dag. Aad (aangevuld door Raymond) deed nog een oproep aan eenieder om zich te melden als voorloper vanaf september.

De foto's hieronder geven een impressie van de wandeling: klik op een willekeurige foto en er gaat een nieuw venster open. In dat venster kunt u met de pijltjes links en rechts door deze foto's bladeren. Rechtsonder staat het "kruisje" om het fotovenster weer te sluiten.
15 maart in de omgeving van Foral
Voorlopers : Meije, Marjan & Henny
afstand/duur : 2 uur
moeilijkheid : eenvoudig/licht
aantal deelnemers : 45
omstandigheden : dreigend maar droog
terug naar boven