Verzamelen in bar Casa da Pasto in Raposeira. Na de koffie in colonne naar de startplaats Praia da Ingrina. Het was prima wandelweer, bewolkt en rond 25 graden. De route ging langs afwisselend brede en smalle wandelpaden. Vaak veel stenen met dichte begroeiing. Halverwege bereikten we een prachtig
baaitje met een mooi zandstrand. Hier werd de groepsfoto gemaakt.
Van hier de enige, echte klim naar de top van de heuvel. Dankzij een grote gemeenschappelijke hulpvaardigheid werd deze hindernis geslecht. Het uitzicht was hierna overweldigend. We vervolgden langs de kust en verbaasden ons over een ooievaarsechtpaar met twee jongen, die op een rots
in zee hun nest hadden bedacht.
Rond 12 uur arriveerden we weer bij de auto's. Lunch dit keer in  Indiaas Restaurant Shalimar in Lagos. Ondanks de verwarring ontstaan door een (te) uitgebreide keuze vastgelegd in een spreadsheet,  die ook wel de nodige hilariteit veroorzaakte, was iedereen erg te spreken over de kwaliteit. Alleen jammer dat er niet meer voor iedereen een toetje inzat en dat de koffiemachine buiten gebruik was. Maar ja dat is ook Portugal. We kijken met plezier terug op een geslaagde afsluiting van ons wandelseizoen.

Aad en Anita  bedankten alle voorlopers en hoffotograaf Leo voor dit wandelseizoen met een paar flessen Portugese Champagne. Hans Wijnen deed nog kort verslag van de kascommissie.(Hans en Leo) Dankzij een batig saldo kunnen we het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet gaan.

We wensen alle wandelaars een fijne zomer toe en zien jullie graag terug in september.

De foto's hieronder geven een impressie van de wandeling: klik op een willekeurige foto en er gaat een nieuw venster open. In dat venster kunt u met de pijltjes links en rechts door deze foto's bladeren. Rechtsonder staat het "kruisje" om het fotovenster weer te sluiten.
21 juni in de omgeving van Praia da Ingrina
Voorlopers : Leo & Frank
afstand/duur : 5 km / 2 uur
moeilijkheid : middelzwaar
aantal deelnemers : 34
omstandigheden : prima, 25°
terug naar boven