15 februari in de omgeving van Poço Barreto
Dinsdag 15 februari 2017 weer een bijzonder leuke en goed georganiseerde wandeling met zo’n 47 enthousiaste wandelaars in de mooie omgeving van Poço Barreto. Het  al tot 18 graden oplopende lente zonnetje was een welkome gelegenheid om weer eens met een wat grotere groep te wandelen. Alhoewel de wandeling niet als zwaar was aangegeven, duurde deze toch zo’n 2,5 uur en werd er 10.4 km gelopen terwijl enkelen kozen voor een wat verkorte route van ongeveer 6 km..

De prachtige uitzichten, langs volle sinaasappel en mandarijnen bomen waren een toegevoegde waarde voor een mooie wandeling. Iedereen kwam gezond en wel aan bij het eindpunt.

Na even achter elkaar gereden te hebben naar het restaurant Ponte Romana in Silves, nabij de oude romeinse brug, werd de prima lunch gebruikt.

De secretaris deed tijdens de lunch nog een dringende oproep aan voorlopers voor de maand april, dus
meld jullie aan bij Aad Houweling of Hans Wijnen .

De foto's hieronder geven de goede entourage en sfeer van deze geslaagde wandeling weer: klik op een willekeurige foto en er gaat een nieuw venster open. In dat venster kunt u met de pijltjes links en rechts door deze foto's bladeren. Rechtsonder staat het "kruisje" om het fotovenster weer te sluiten.
Voorlopers : Armanda, Martin, Bidy, Cor
afstand/duur : 10 km / 2,5 uur
moeilijkheid : licht/middelzwaar
aantal deelnemers : 47
omstandigheden : perfect weer
terug naar boven