17 juni in de omgeving van Carvoeiro
Het wandelseizoen zit er weer op.
In de schitterende omgeving van Carvoeiro, werd er gewandeld door de duinen en over en langs het strandje van Carvalho, beschut gelegen tussen de grote rotspartijen waar de Algarve zo beroemd om is. Al moesten we wel via " een link" trapje naar beneden op het kleine strandje afdalen. Maar het ging goed:  Wilma en Hans hadden wederom deze - eigenlijk best wel pittige - wandeling prima georganiseerd.
Gezien de heerlijke en warme zon, was het maar goed dat we met deze wandeling aan zee enige verkoeling kregen.
Zoals de laatste jaren het een beetje traditioneel is geworden arriveerden wij na de wandeling met zo'n 32 wandelaars en lunchers bij Dave & Maddy thuis in hun riante villa voor een uitstekende lunch, waarbij ook de heerlijke EDD's rose wijn rijkelijk vloeide!
Eveneens is het een traditie, dat na de laatste wandeling de vrijwilligers en onze voorlopers in het zonnetje gezet worden, en bedankt worden voor hun moeite en inzet, vergezeld natuurlijk met een wijn c.q. portgeschenk.
Al met al weer een prima wandeling met een zeer sfeervol einde van dit wandelseizoen.
De foto's hieronder geven een impressie van de wandeling: klik op een willekeurige fo
to en er gaat een nieuw venster open. In dat venster kunt u met de pijltjes links en rechts door deze foto's bladeren. Rechtsonder staat het "kruisje" om het fotovenster weer te sluiten.
Voorlopers : Hans en Wilma
afstand/duur : 7 km / 2 uur
moeilijkheid : pittig
aantal deelnemers : 32
omstandigheden : schitterend zomerweer
terug naar boven