Op woensdag 17 september 2014 was het dan weer zover: onze eerste wandeling van dit seizoen naar de omgeving  tussen Silves en Messines.
Prima georganiseerd door Theo en Aad met een uitstekende lunch bij het restaurant Casa da Vinha in Vale Fuzeiros, waar we al eerder geweest waren.
Na het traditionele kopje koffie en nadat de dames Bidi en Armanda hun financiĆ«le administratie op orde hadden, vertrokken we omstreeks 10 uur  met een gezelschap van 36 gezellige en gemotiveerde
wandelaars  naar de prachtige omgeving van Canhestros en Cumeada.

Mooie natuur zoals we dit in de Algarve hebben leren kennen, met prachtige vergezichten in een bergachtig gebied. De hieronder door Leo de Oude gemaakte foto's spreken voor zich!

Hoewel er regen was voorspeld volgde de natuur haar eigen weg en bleef het op een paar druppels na droog en was er zelfs af en toe een verwarmend zonnetje, dus prima wandelweer.
Al met al een zeer geslaagd "debuut" voor het nieuwe wandelseizoen.

De foto's hieronder geven een impressie van de wandeling: klik op een willekeurige foto en er gaat een nieuw venster open. In dat venster kunt u met de pijltjes links en rechts door deze foto's bladeren. Rechtsonder staat het "kruisje" om het fotovenster weer te sluiten.
Verslag van de wandeling op 17 september tussen Silves en Messines
Voorlopers : Aad en Theo
afstand/duur : 8,5 km / 2,5 uur
moeilijkheid : middelzwaar
aantal deelnemers : 36
omstandigheden : prima wandelweer
terug naar boven