terug naar boven
20 november in de omg van Benaciate
Voorlopers : Theo, Rina en Hans
afstand/duur :  8 km / 2 uur
moeilijkheid : eenvoudig/licht
deelnemers : 48
omstandigheden : uitstekend
Bij de wandeling  van woensdag 20 november  was het uitstekend wandelweer en de opkomst was ook zeer groot, 48 personen. Na het koffiedrinken in Benaciate begon de wandeling. De wandeling was eenvoudig, maar toch afwisselend. Via de dorpjes Carvoeiro en Chaminé liepen we door de vlaktes met vooral sinaasappelbomen, afgewisseld met avocadobomen.
Onderweg zijn we vele ruïnes tegengekomen en bij Theo gingen zijn handen al weer jeuken. Wat zou hij het een en ander graag op willen knappen. Hij weet echter dat hij eerst ons huis af moet maken.

Na de wandeling stond ons een heerlijke lunch te wachten. We zaten aan een wel zeer lange tafel en akoestisch gezien was het niet voortreffelijk. Wat echter wel voortreffelijk was, was de lunch zelf. Uitgebreide voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en keus uit verschillende toetjes. Er was koffie na, maar er waren toch al wat mensen weg die dit misschien niet wisten.

Zowel onderweg als tijdens de lunch werd er weer veel gelachen. Kortom, goed geslaagd en tot 11 december.

De foto's hieronder geven een impressie van de wandeling: klik op een willekeurige foto en er gaat een nieuw venster open. In dat venster kunt u met de pijltjes links en rechts door deze foto's bladeren. Rechtsonder staat het "kruisje" om het fotovenster weer te sluiten.