terug naar boven
16 januari in de omg van Benafim
Voorlopers : Anneke, Atie en Marianne
afstand/duur : 8,5 km / 2 uur
deelnemers : 44
omstandigheden : goed wandelweer
moeilijkheid : pittig
De wandelclub begint steeds populairder te worden! Anneke, Atie en Marianne hadden deze wandeling voorgelopen en prima georganiseerd. Er hadden zich liefst 48 deelnemers aan wandeling en/of lunch aangemeld. Uiteindelijk vertrokken er 44 wandelaars na eerst een kopje koffie te hebben gedronken bij het afgesproken restaurant “O Hamburgo”.
Bij een aangename temperatuur, die opliep tot 15 gr. werd er gewandeld in de mooie omgeving van Alto Fica en Espargal, met veel in bloei staande amandelbomen en wel af en toe een klimmetje. De wandeling heeft bijna 2,5 uur geduurd, was best pittig, maar toch belandde de groep fit en in prima stemming voor de goede lunch in het al genoemde restaurant “O Hamburgo“, waarbij het opviel dat ondanks het grote gezelschap de uitbater en diens echtgenote voor een vlotte en perfecte bediening zorgden. Al met al een heel leuke wandeling.
De foto's hieronder geven een impressie van de wandeling: klik op een willekeurige foto en er gaat een nieuw venster open. In dat venster kunt u met de pijltjes links en rechts door deze foto's bladeren. Rechtsonder staat het "kruisje" om het fotovenster weer te sluiten.