15 februari 2012 Albandeira
Voorlopers
: Ina en Meije
deelnemers
: 38
afstand/duur
: 2 uur
moeilijkheid
: makkelijk
omstandigheden
: zonnig weer
De wandeling, prima georganiseerd door Ina en Meije, ging deze keer richting en langs de kust van Praia de Albandeira. Op zich een rustige en niet al te moeilijke wandeling, met prachtig zonnig weer, zodat het voor zo'n 38 deelnemers weer een genoegen was aan deze wandeling deel te nemen. Vooral door de zon en de strak blauwe lucht konden we genieten van de prachtige vergezichten langs de kust met een kalme Atlantische oceaan. Tesamen met de schilderachtige huizen was dit was ook precies het beeld dat veel touristen hebben van de Algarve. Ook voor het maken van mooie foto's was de situatie  ideaal.

De naderende lente kondigde zich aan door tussen de nog in volle bloei staande amandelbomen de eerste voorjaarsbloemen te tonen. Helaas was ook het jagersinstinct van de inwoners ontwaakt, waarvan de vele hagelhulzen langs de wandelpaden getuigden ..., maar ook de processierupsen gingen op jacht.

In een prima sfeer werd er na afloop van de wandeling een goede lunch geserveerd in restaurant Antonino.

De foto's van de wandeling staan hieronder: klik op een willekeurige foto en er gaat een nieuw venster open. In dat venster kunt u met de pijltjes links en rechts door alle foto's bladeren. Wilt u een foto afdrukken dan kan dat rechtstreeks vanuit dat venster met de "printknop" rechtsonder die foto. Daar staat tevens het "kruisje" om het fotovenster weer te sluiten.
 
terug naar boven